MENIU

3 zodii de femei care iubesc doar banii bărbatului. Ele sunt cele mai materialiste

3 zodii de femei care iubesc doar banii bărbatului. Ele sunt cele mai materialiste

Bani, bani si iar bani! Nici vorba de sentimente, ci doar interes material urmarit cu sfintenie. Vorbim despre femeile pe care nu le intereseaza nimic altceva in afara unui cont alimentat constant. Pentru el sunt in stare sa se vanda cu totul.

Aceste materialiste sunt nascute cu precadere in trei zodii.

Scorpion

Femeia Scorpion viseaza non-stop bani. Isi imagineaza tot felul de scenarii, cum ar putea pune mana pe averi nemeritate. E drept ca mai face bani si folosindu-si iscusinta, punand in aplicare idei interesante. Insa mereu isi doreste sa obtina ceea ce e al altuia si de aceea se va si "indragosti" de barbatii potenti financiar, scrie ele.ro.

Capricorn

Capricornul, spre deosebire de Scorpion, munceste din greu pentru a-si castiga banii. Insa femeia Capricorn este extrem de calculata si zgarcita in acelasi timp. Tine cu dintii de banii ei si daca ar putea sa cheltuiasca dintr-ai altuia ar face-o cu placere.

Leu

Femeia nascuta in zodia Leu iubeste confortul si isi doreste o viata in care sa se bucure de cat mai multe lucruri. Ii plac banii, pentru ca acestia ii pot oferi puterea de a-si trai viata cum doreste si este dispusa sa faca orice pentru a obtine satisfactia financiara.