MENIU

Vremea de Crăciun 2018. Vești noi de la meteo

Vremea de Crăciun 2018. Află cum va fi vremea în prima zi și a doua zi de Crăciun și de Sfântul Ștefan!

Vremea de Crăciun 2018. Marți, în prima zi de Crăciun, cerul va fi variabil în sudul şi sud-estul ţării unde, cu totul izolat, pot fi precipitaţii slabe, mixte. În restul teritoriului vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab în nord, nord-est şi centru. Vântul va continua să prezinte intensificări la munte, cu viteze mai mari în zona înaltă, în special a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi 80...90 km/h spulberând zăpada, iar la cote mai reduse şi în Moldova, Dobrogea şi sud-vestul Olteniei, în timp ce în celelalte regiuni va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului, în scădere faţă de ieri, va avea valori maxime cuprinse între -4 şi 5 grade

Vremea de Crăciun 2018. Vremea în București

În capitală, pe parcusrul zilei cerul va fi variabil cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Vremea de Crăciun 2018. Vremea la munte

La munte vor fi înnorări persistente şi pe arii restrânse, temporar, va ninge slab. Vântul va continuă să prezinte intensificări, cu viteze mai mari în zona înaltă, în special a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi 80...90 km/h spulberând zăpada. Temperatura aerului va fi în scădere faţă de ieri.

Vremea în a doua zi de Crăciun

Miercuri, în a doua zi de Crăciun, vremea va fi în general închisă în jumătatea de nord a ţării. Local va ninge în zonele deluroase şi montane, precum şi în Transilvania, iar pe arii relativ restrânse vo fi precipitații mixte și condiții de polei în Maramureş şi Moldova. În celelalte regiuni cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare în sud-est, unde probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată. Vântul va prezența unele intensificări la munte, mai ales pe crește unde va spulberă zăpada, dar la cote mai reduse şi în zonele joase de relief, îndeosebi din sud-vest, centru şi nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiuni şi 4 grade frecvent în sudul ţării, izolat poate și 5 grade. Izolat, îndeosebi dimineaţa, se va semnala ceaţă.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineața, -6…-4 grade și la amiază, 3…5 grade.

Vremea de Sfântul Ștefan

Joi, 27 decembrie, de Sfântul Ștefan cerul va fi mai mult noros, exceptând regiunile sudice unde înnorările vor fi temporare. Se vor semnala precipitaţii slabe mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, local în nordul, centrul şi nord-estul ţării şi cu totul izolat în rest. La munte va ninge. Vântul va suflă slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe crește, unde va spulberă zăpada, dar trecător şi la cote mai reduse şi în sud-vest, centru şi nord-est. Temperaturile maxime, pozitive în aproape toată ţara până la 6 grade la Brăila și Constanţa. În zonele joase, izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, dimineața, -2…-1 grade și temperatura maximă, în jurul valorii de 5 grade.

Mai multe articole despre:
vremea de craciun 2018