MENIU

Vremea 12 martie 2020 - Temperaturile încep să crească

Temperaturile au inceput sa creasca in aceasta perioada a anului. Primavara incepe sa-si faca simtita din plin prezenta.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie în toată ţara. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul teritoriului şi zona Carpaţilor Orientali, unde doar izolat va ploua slab. În primele ore ale zilei pe arii restrânse, în special în regiunile sudice şi sud-estice şi în zonele depresionare din restul ţării, se va semnala ceaţă.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu rafale de peste 80 km/h în nordul Carpaţilor Orientali şi în Munţii Apuseni, dar local şi temporar şi în nord şi nord-est, unde vor fi viteze în general de 45...55 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade.***

În capitală, vremea va fi predominant frumoasă şi va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab, iar dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă, mai ales în zona preorăşenească. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade.***

La munte, vremea se va încălzi, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar în Carpaţii Orientali vor fi unele înnorări şi izolat ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, ce la rafală vor depăşi 80 km/h în Carpaţii Orientali şi în Munţii Apuseni. 

Mai multe articole despre: