MENIU

Temperaturi de foc în prima zi de weekend, în majoritatea regiunilor țării. Prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Temperaturi de foc în prima zi de weekend, în majoritatea regiunilor țării. Prognoza ANM pentru ziua de astăzi

Astazi, vremea va fi mult mai calda decât în mod normal la aceasta data, în special în Oltenia şi Muntenia unde local va fi canicula si disconfort termic ridicat. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului în jumatatea estica a teritoriului. Pe alocuri aversele vor fi torentiale, cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp, va cadea grindina si vor fi posibile vijelii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 27 si 35 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, iar în a doua parte a zilei, creste probabilitatea pentru averse, descãrcãri electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Temperatura maxima va fi de 34...35 de grade.

La munte, vremea va fi mult mai calda decât în mod normal la aceasta data, dar si instabila. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vântului. Pe alocuri aversele vor fi torentiale, cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp, va cadea grindina si vor fi posibile vijelii.

La mare, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 si 29 de grade. Temperatura apei marii va avea valori cuprinse între 20 si 22 de grade. 

Mai multe articole despre:
vreme vremea 8 aprilie anm prognoza anm meteo