MENIU

Săptămâna de vreme. Temperaturi în continuă creștere. Valori de până la 19 grade!

Ramona Solomon

Ultima săptămână din februarie este și ultima săptămână de iarnă calendaristică, care vine cu vreme autentică de primăvară, însă diminețile vor fi învăluite în ceață, așadar, mare grijă dacă vă aflați la volan! 

Există pericolul scăderii vizibilității, chiar și sub 50 m, motiv pentru care meteorologii ne atenționează de fiecare dată cu mesaje de vreme severă imediată, obișnuitele avertizări nowcasting. 

Urmează zile cu temperaturi maxime ce vor atinge 16 chiar 17 grade, în condițiile în care valorile normale pentru această perioadă sunt între 0 și 7 grade. 

Prin urmare, doar miercuri se anunță o zi cu multă ceață, care va persista pe tot parcursul zilei, iar șansele să vedem soarele sunt foarte mici. 

Totuși, se vor înregistra temperaturi peste normalul perioadei, pornind de la 4 grade si atingând și 14 grade. 

Însă, de joi, vremea se încălzește și finalul de săptămână aduce frecvent temperaturi de 18, chiar 19 grade în zonele de deal și de munte, unde soarele va străluci în voie. 

Nu va speriați, zăpadă e din plin la munte și o să fie suficientă pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Să vă bucurați de această săptămână, indiferent de vreme! Ieșim noi din ceață până la urmă!

Vă aștept cu detalii, zi fiecare zi, la rubrica "Vremea", pe Realitatea Plus!