MENIU

Prognoza meteo pe o lună: răcire accentuată a vremii, ploi răzlețe. Unde va fi cel mai frig - temperaturile coboară spre pragul înghețului 

Vremea intră într-un proces de răcire accentuată. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor coborî spre pragul înghețului. ANM a publicat prognoza meteo pe o lună. Află cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 14 octombrie - 11 noiembrie.

Prognoza meteo săptămâna 14.10.2024 – 21.10.2024

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile estice și nord-estice. 

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo săptămâna 21.10.2024 – 28.10.2024 

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile nord-vestice, centrale și sud-estice. 

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

România ar putea avea 5 luni de vară până la finalul secolului! Consecințele schimbărilor climatice

Prognoza meteo săptămâna 28.10.2024 – 04.11.2024 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval. 

Prognoza meteo săptămâna 04.11.2024 – 11.11.2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.