MENIU

Prognoza meteo pe o lună. Când se întorc VIJELIILE? Cum va fi vremea până pe 23 august

Prognoza meteo pe o lună

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună.

Săptămâna 26.07.2021 – 02.08.2021 

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în nord-vest, iar în restul teritoriului va fi deficitar, mai ales în regiunile sud-vestice. 

Săptămâna 02.08.2021 – 09.08.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cu excepţia regiunilor sud-vestice şi sud-estice, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare, mai ales în nord şi nord-est. 

Săptămâna 09.08.2021 – 16.08.2021 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile. 

Săptămâna 16.08.2021 – 23.08.2021 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil uşor mai ridicate în sud vest. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, potrivit ANM.

Mai multe articole despre:
meteo prognoza meteo vremea azi prognoza august