MENIU

Zgonea (PSD): Băsescu are o atitudine care a făcut mult rău României în ultimii cinci ani

Foto: NewsIn
Zgonea: Cred că trebuie să-l dezgropăm pe Traian şi pe Decebal pentru că ei sunt de vină

Deputatul PSD Valeriu Zgonea a declarat la Realitatea TV că atitudinea lui Traian Băsescu este una care a făcut mult rău României în ultimii ani. Preşedintele a susţinut joi că în ultima vreme se "desfăşoară o campanie de discreditare sistematică a unor instituţii ale statului".

"Este o atitudine care a făcut mult rău României în ultimii cinci ani de zile şi nu cred că nici dumneavosatră, nici eu nu suntem de vină că fratele preşedintelui României se ocupa de o companie din domeniul militar. Tot poporul acesta este un popor rău, care l-a votat şi care se uită în afacerile familiei Băsescu care sunt afaceri cu statul. ", a declarat la Realitatea TV, Valeriu Zgonea.

Deputatul PSD aminteşte câteva exemple de scandaluri în care apropiaţi de-ai preşedintelui au fost implicaţi.

"Cred că trebuie să-l dezgropăm pe Traian şi pe Decebal pentru că ei sunt de vină că Mircea Băsescu a semnat într-o companie, ei sunt de vină că fata preşedintelui nu poate să demonstreze un milion de euro pe două apartamente pe care şi le-a cumpărat în cel mai scump cartier din România. Toţi suntem de vină pentru lucrurile pe care le fac apropiaţii clanului Băsescu", a mai spus Zgonea.