MENIU

Walter Smith: "Am arătat că putem juca mai bine decât am făcut-o în Scoţia"

Foto: Daily Mail

Walter Smith a recunoscut că Rangers şi-a făcut viaţa grea, după ce a fost egalată în finalul întâlnirii cu Unirea Urziceni, din grupa G a Ligii Campionilor. Antrenorul grupării scoţiene a declarat că Rangers a evoluat însă mult mai bine în returul de la Bucureşti, comparativ cu eşecul la scor de la Glasgow, 1-4, înfrângere care-l frământă încă pe reputatul tehnician al "protestanţilor".

"Presiunea este doar pe noi acum, să câştigăm ultimele două meciuri din grupă. Nu avem altă variantă. De aceea e atât de dezamăgitor că am primit un gol pe final. Cel puţin am evoluat mai bine decât în primul meci, care a fost cel mai slab pe care l-am făcut în Europa de când am revenit pe banca tehnică. Ne-am mai reparat puţin imaginea. Nu cred că avem puncte slabe. Cel mai slab punct al nostru a fost prestaţia din primul meci, nu am jucat deloc bine. Dar aseară am arătat că putem jucam mai bine decât în Scoţia", a declarat Smith, în presa scoţiană.

Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Dan Petrescu a acumulat cinci puncte şi se menţine pe locul 2 în clasament, în timp ce gruparea scoţiană a adunat două puncte şi a coborât pe ultimul loc în grupă, cu două partide înainte de finalul fazei grupelor Ligii Campionilor.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni Scoţia