MENIU

Viorel Moldovan: "CFR Cluj merită această victorie, are cel mai bun lot din Liga I"

Foto: www.stelisti.ro

Antrenorul formaţiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat sâmbătă, după înfrângerea echipei sale de la Cluj, scor 0-3, că ardelenii formează cel mai bun lot din Liga I şi meritau să învingă în această partidă.

"Mai devreme sau mai târziu trebuia să vină înfrângerea. Nu am fost prezenţi în joc şi am luat două goluri din faze fixe, plus încă unul pe lipsă de comunicare între portar şi fundaşi. Ştiam că CFR este foarte puternică la fazele fixe, am exersat acest lucru, dar nu am fost suficient de atenţi. Ei merită această victorie, noi i-am băgat în formă după perioada mai slabă pe care au traversat-o. Unii dintre jucătorii mei au făcut un meci prost, am creat foarte puţin şi nu am adus mingea în faţa porţii. CFR Cluj are cel mai valoros lot din campionat", a spus Moldovan.

La rândul său, tehnicianul Ales Jindra a afirmat că se aştepta la o prestaţie mult mai bună din partea echipei pregătite de Viorel Moldovan: "Mă aşteptam la o altă evoluţie din partea lui FC Vaslui. Au avut o singură ocazie, dar există o vorbă în fotbalul, adversarul joacă aşa cum îi permite cealaltă echipă. Nu putem sărbători încă, pentru că ne aşteaptă în continuare un parcurs greu. Azi ne mulţumea orice rezultat favorabil, nu să marcăm de trei ori. Meciul s-a câştigat pe ambiţie, s-a văzut că jucătorii şi-au dorit să câştige. Am vrut să întărim zona centrală, pentru că era un punct sensibil, şi cred că a fost bună mutarea lui Flores".

Fundaşul campioanei, Cristian Panin, a declarat că jucătorii clujeni erau dornici de revanşă după eşecul usturător de la Craiova: "Era de datoria noastră să ne revanşăm după ruşinea de la Craiova. Echipa a dat dovadă de caracter. În vestiar este o familie, astefel nu reuşeam să trecem peste această perioadă grea. Avem încredere în noi şi mergem la Iaşi să învingem", a spus Panin.

Autorul primului gol al ardelenilor, Hugo Alcantara, dedică reuşita familiei sale. "Am câştigat trei puncte şi sunt foarte fericit, ne gândim deja la meciul cu Poli Iaşi, o partidă grea. Sper să dau gol şi acolo, dar în primul rând trebuie să fiu un bun apărător. Dedic golul soţiei şi copilului meu", a spus fotbalistul, care a fost completat de Ricardo Dani: "Aveam nevoie de victorie ca de aer şi am meritat-o. Nu cred că Uhrin ar fi fost demis chiar dacă pierdeam azi".

Campioana CFR Cluj a învins sâmbătă pe FC Vaslui, scor 3-0, şi astfel tehnicianul Viorel Moldovan a înregistrat primul eşec de când a fost instalat pe banca echipei moldovene.