MENIU

Miliardari din toată Europa au venit la vânătoarea lui Ţiriac de la Balc

Bogaţii chemaţi la Vâlc

Vânătoarea de la Balc. Începe "măcelul" organizat de Ion Ţiriac în fiecare în judeţul Bihor, la care participă zeci de miliardari şi oameni de afaceri din Europa de Vest. Anul trecut au fost împușcați peste 150 de mistreți.

Vânătoarea de la Balc. Bogătaşii au sosit deja la Balc, în județul Bihor, pentru tradiționala vânătoare de mistreți organizată de Ion Ţiriac.

Vânătoarea de la Balc. Printre primii care au aterizat pe aeroportul din Oradea se numără designerul vestimentar Stefano Ricci, însoțit de cei doi fii ai săi.

Vânătoarea de la Balc. Au mai venit directorul IndyCar, moştenitorul companiei Porsche, Wolfgang Porsche, fostul director Daimler Klaus Mangold, deţinătorul pachetului majoritar al concernului Peugeot, Robert Peugeot, preşedintele OTP Bank din Ungaria Sandor Csanyi și fabricantul produselor Cartier, Alfred Baumhauer.

Vânătoarea de la Balc. Joi seară, oaspeţii lui Ion Ţiriac au participat la o masă tradiţional românească, iar vânătoarea va începe în zori, vineri dimineaţă.

Vânătoarea de la Balc. Din cauza pestei porcine africane, mașinile care aduc invitații pe domeniul de la Balc sunt stropite la intrare cu dezinfectant, potrivit TVR.

Vânătoarea de la Balc. Miliardarii lui Ţiriac au programate două partide de vânătoare vineri, iar sâmbăta va avea loc ultima goană.