MENIU

V. Tudor: Preşedintele României voi fi eu sau cine voi vrea eu să fie. Ce Dumnezeu? Nu se pricepe asta?

Foto: wordpress.com
V. Tudor: Există o mafie a sondajelor

Vă dau cuvântul de onoare că Traian Băsescu pierde puterea, a asigurat prezidenţiabilul Vadim Tudor. Şi, dacă asta nu era de ajuns, preşedintele României va fi "Vadim Tudor, sau cine voi vrea eu să fie", a completat peremistul.

"Vă dau cuvântul de onoare că Băsescu pierde puterea. Preşedintele României va fi Vadim Tudor sau cine voi vrea eu să fie. Nu se pricepe asta? Ce Dumnezeu?!", a spus, la Realitatea TV, Vadim Tudor.

În ceea ce priveşte şi dat publicităţii, luni, de Evenimentul Zilei, peremistul s-a dovedit a fi mai mult decât iritat. "Există o mafie a sondajelor", a acuzat Vadim Tudor, infirmând, totodată, veridicitatea sondajului în cauză.

Şi, pentru a proba autenticitatea sondajului CURS, Vadim Tudor a făcut apel la un "barometru de opinie încheiat duminică, 25 octombrie, pentru folosul lui Traian Băsescu, pe care i l-a dus Vasile Blaga".

Astfel, potrivit acestui barometru, Vadim Tudor ar deţine 26,4% din voturi, Mircea Geoană 23,8%, Crin Antonescu 19,5, Traian Băsescu 14,8%, Sorin Oprescu 8,1%, Gigi Becali 6% şi Kelemen Hunor 5%. "Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.200 de oameni, la comanda lui Traian Băsescu", încheie Vadim Tudor.