MENIU

Unirea a surclasat Oţelul cu 4-1 în prima partidă din etapa a 5-a

Foto: NewsIn

Campioana României, Unirea Urziceni, a învins Oţelul Galaţi, scor 1-4, în partida inaugurală a etapei a 5-a a Ligii I.

Unirea a deschid scorul încă din minutul 8, când Bilaşco a transformat o lovitură de la 11 metri, acordata în urma unui henţ comis de Iorga, gălăţeanul fiind eliminat.

În ciuda handicapului numeric, Oţelul a reuşit egalarea în minutul 37, prin Paraschiv, care a marcat cu un şut extraordinar din marginea careului.

Maftei şi-a adus echipa în avantaj, după numai şapte minute, cu un gol înscris dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Acesta este primul gol marcat de fostul căpitan al Rapidului pentru ialomiţeni.

Oţelul rămâne în nouă oameni în minutul 73, când Costin a fost şi el eliminat pentru un fault în careu, din postura de ultim apărător. Bilaşco trimite direct în bară din penalty.

Finalul partidei a aparţinut oaspeţilor, care au profitat de avantajul numeric şi au mai marcat de două ori, prin Onofraş din afara careului, în minutul 85, şi Bilasco, în minutul 88.

CASETĂ TEHNICĂ:

OŢELUL GALAŢI-UNIREA URZICENI 1-4 (Paraschiv 37 / Bilaşco 8-pen, 88, Maftei 44, Onofraş 85)

Oţelul: Kolev - Râpă, S. Costin, Jelev, S. Ilie - Iorga, Giurgiu (Ibeh 51), Sălăgean, Paraschiv, Antal - Matei (Axente 56, Perendija 76). Antrenor: Dorinel Munteanu

Unirea Urziceni: Arlauskis -  Maftei, Epaminonda, Fernandes, Brandan - Apostol, R. Gomez (Paraschiv 74), Pădureţu, Frunză - Rusescu (Todoran 65, Onofraş 81), Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Antal 35, S. Costin 43 / Gomes 73

Cartonaşe roşii: Iorga 7, S. Costin 72

Arbitri: Alexandru Tudor - Vladimir Urzică, Stelian Slabu

Stadion: Oţelul; Spectatori: 4000

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, scor 1-4

Mai multe articole despre:
Liga I Oţelul Galaţi Unirea Urziceni