MENIU

Un tânăr şi prietena lui au fost împuşcaţi în faţa unui bar din Timişoara

Foto: Realitatea TV
Până la venirea poliţiştilor, agresorul a reuşit să fugă

Împuşcături în Timişoara! Două persoane au fost împuşcate pe 27 mai, în faţa unui bar, după ce au avut un schimb de replici dure cu alţi tineri. Atacatorul a tras mai multe focuri, folosind un pistol cu bile de cauciuc. Victimele, un tânăr şi prietena sa au ajuns la spital unde au primit îngrijiri medicale, după care au plecat acasă.

Conflictul a izbucnit puţin după miezul nopţii, într-un bar de cartier din Timişoara. Un cuplu de tineri care stăteau pe terasă a intrat în conflict cu un grup de bărbaţi. În urma unui schimb dur de replici, unul dintre ei a scos pistolul şi a tras patru focuri asupra celor doi aflaţi la masă. Tânăra s-a ales cu o rană la braţ în timp ce tânărul a încasat trei focuri trase din pistolul cu bile.

Cele două victime de 23, respectiv 22 de ani au primit îngrijiri medicale după care au plecat acasă. Agresorul a reuşit să fugă.

"Bărbatul a folosit un pistol cu bile rănind tinerii.  Până în momentul de faţă, bărbatul nu a fost identificat.  A fost vorba despre un conflict spontan însă nu se cunoaşte motivul.", a declarat Sergiu Rus, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Poliţiştii şi jandarmii au adunat mai multe cartuşe de la locul altercaţiei şi au deschis o anchetă. Ei îl caută acum pe agresor în tot oraşul.  

Mai multe articole despre:
Timişoara împuşcături tineri cauciuc pistol