MENIU

Un român este suspectat de uciderea unui pensionar în Sicilia

Foto: REALITATEA.NET

Un român în vârstă de 35 de ani a fost arestat în Sicilia pentru uciderea unui pensionar în vârstă de 70 de ani, transmite La Repubblica.

Cadavrul victimei, Michele Coppola, a fost găsit într-un canal din Trapani, localitate din Sicilia. Acesta avea faţa tumefiată şi răni la cap, anunţă cotidianul online Marsala.

Românul arestat, Dan Lupu, căsătorit şi tată, angajat la un supermarket din localitate, este acuzat de crimă cu premeditare, după ce anchetatorii au găsit în interiorul locuinţei sale documentele de identitate ale victimei şi numeroase urme de sânge.

În cursul nopţii de luni, locuitorii din zona unde a fost găsit cadavrul italianului au cerut intervenţia forţelor de ordine, din cauza unor zgomote ciudate. Patrula care a venit la faţa locului a descoperit o maşină răsturnată în canal. Lupu, în stare de ebrietate, le-a cerut ajutorul. 

Agenţii au stabilit că maşina nu este proprietatea românului, ci a lui Michele Coppola, şi au suspectat că Lupu a furat-o. Când s-au dus la domiciliul bătrânului pentru a-l anunţa şi nu l-au găsit acasă, poliţiştii au devenit suspicioşi. 

Nu după mult timp ei i-au descoperit cadavrul în apropiere de locul unde se afla şi maşina. Lupu este audiat de anchetatori, dar refuză să răspundă la întrebări.

Mai multe articole despre:
crimă pensionar Sicilia român