MENIU

Un român a agresat un poliţist italian, care l-a surprins jefuind un automat de bilete de tren

Foto: tehnopol.ro

Un român a rănit un poliţist care l-a surprins în timp ce încerca, împreună cu un complice, să jefuiască un automat de bilete de tren din provincia italiană Toscana, relatează cotidianul La Nazione.

Joi, un echipaj de poliţie din Orbetello, localitatea situată în provincia Toscana, a observat, în timpul unei intervenţii din apropiere de o staţie feroviară, doi români care încercau să fure banii dintr-un automat de bilete.

La vederea forţelor de ordine, cei doi au încercat să fugă, iar când au fost prinşi, unul dintre ei avea în continuare asupra sa instrumentele folosite pentru a sparge automatul. El l-a rănit pe unul dintre poliţişti după care a reuşit să fugă în continuare. Hoţii au fost arestaţi ulterior, într-o localitate din apropiere. Poliţistul rănit a primit îngrijiri medicale la spitalul din localitate.

În ultima vreme românii se află din nou în centrul atenţiei autorităţilor şi presei italiene, după o serie de acte violente ai căror protagonişti au fost. Resentimentele italienilor se reflectă şi în apariţia unor incidente cu caracter xenofob ale căror victime sunt şi cetăţeni români nevinovaţi.

Mai multe articole despre:
români Italia poliţist jaf rănit