MENIU

Un elicopter al MAI a participat, duminică, la operaţiunile de căutare a copilului dispărut la Rânca

Foto: RTV

Căutările băiatului de 7 ani dispărut la Rânca au fost reluate, duminică dimineaţă, în jurul orei 8:00. De data aceasta, zona a fost survolată de un elicopter al MAI, dotat cu cameră termosensibilă, care, însă, după aproximativ trei ore şi jumătate, a întrerupt acţunile de căutare, fără niciun rezultat.

Salvatorii au răscolit munţii în lung şi-n lat în ultimele două zile, dar nici urmă de copil. Disperată, mama lui Costi se gândeşte că micuţul ar fi fost răpit.

La operaţiunile de căutare a copilului dispărut, începute în data de 24 iulie, participă, în acest moment, 130 lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, 5 poliţişti comunitari, 11 salvamontişti, 27 pădurari, 81 agenţi de pază şi protecţie, 5 sportivi de la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu şi 4 câini de urmă.

Degeaba însă. Copilul este de negăsit. Iar incidentele nu au lipsit în timpul căutărilor. O maşină a unei echipe de salvatori s-a prăbuşit într-o râpă, după ce şoferul a lăsat-o scoasă din viteză.

Căutările sunt mult îngreunate şi de terenul accidentat, mai ales că poliţiştii gorjeni nu au apelat până acum la elicopterul Ministerului de Interne.

Mai multe articole despre:
elicopter MAI rapire copil dispărut Rânca salvamontist