MENIU

Un consilier din Slatina a fost înjunghiat, într-un conflict de stradă

Foto: Realitatea TV
Un consilier judeţean a fost înjunghiat de fiul unuia din capii lumii interlope din Slatina.

Răfuială cu focuri de armă, tamponări şi înjunghieri în Slatina. Un consilier judeţean a fost înjunghiat de fiul unuia din capii lumii interlope din oraş, Anghel Sandu, zis Bercea Mondialu. Ca să-l apere pe consilierul Valeriu Matei, un prieten al acestuia a scos o armă şi a tras mai multe focuri în plan vertical. Totul a culminat când celălalt fiu al lui Bercea Mondialu i-a lovit cu maşina atât pe consilier cât şi pe prietenul lui.

Scandalul a izbucnit în faţa casei interlopului, cu un schimb de replici între acesta şi consilierul Valeriu Matei. Când discuţia s-a încins, un aghiotant al lui Bercea Mondialu a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe consilier. Un prieten al celui atacat i-a sărit în apărare şi a tras câteva focuri în aer, cu un pistol cu gaz. Un alt fiu al interlopului s-a urcat în maşină şi i-a lovit pe cei doi.

Poliţistii au început o anchetă şi încercă să afle de la ce pornit scandalul. Apropiaţii consilierului spun că la mijloc ar fi o sumă de bani pe care Bercea i-o datora acestuia. Fii interlopului din Slatina riscă să se aleagă cu dosare penale pentru vătămare corporală. 

Mai multe articole despre:
confruntări stradă