MENIU

Un american i-a furat identitatea mamei sale moarte

Foto: Realitatea TV

Caz incredibil în Statele Unite. Un bărbat a beneficiat de veniturile mamei sale decedate timp de şase ani fără ca nimeni să-şi dea seama. Nici nu era cu putinţă din moment ce americanul îi furase identitatea.

Thomas Parkin, în vârstă de 49 de ani, a fost surprins în aprilie de camerele de luat vederi îmbrăcat în hainele mamei sale, cu perucă şi ochelari de soare. El venise la Departamentul pentru Vehicule cu Motor pentru a-şi reînnoi permisul de conducere bineînţeles sub identitatea mamei sale, Irene Prusik. Atunci au apărut primele suspiciuni.

"Purta o eşarfă în jurul gâtului astfel încât să nu-i vedem mărul lui Adam. Purta ochelari de soare foarte mari, chiar şi în casă, când am fost să-l vedem. Avea şi o mască de oxigen pe faţă", a precizat Micheal Vecchione.

Toată înşelătoria a fost pusă la cale pentru ca bărbatul să primească în continuare veniturile mamei sale, în total 117.000 de dolari. El a reuşit să-şi pună planul în aplicare după ce a falsificat documentele de deces ale femeii, dar autorităţile au descoperit mormântul într-un cimitir local.

"La capitolul creativitate, se clasează pe locul întâi. Tipul acesta nu este prost deloc, este foarte deştept şi cred că tot acest plan este absolut genial", a adăugat Charles Hynes.

Thomas Parkin dar şi un complice al său, care se dădea drept nepotul lui Irene Parkin, au fost arestaţi şi sunt acuzaţi printre altele de furt de identitate.
Mai multe articole despre:
furt decedată complice mamă identitate