MENIU

Un american a fost bătut crunt, fără motiv, de către un echipaj de poliţie - ATENŢIE, IMAGINI VIOLENTE!

Foto: REALITATEA.NET
Holloway a suferit mai multe leziuni la nivelul capului şi s-a ales cu o coastă fracturată după bătaia administrată de către poliţişti

Un bărbat de culoare din Statele Unite ale Americii a fost bătut crunt de către un echipaj de poliţie din New Jersey, fără niciun motiv. Întregul incident a fost filmat de o cameră de supraveghere amplasată pe una dintre clădirile din apropiere.

Ronnie Holloway povesteşte că îşi aminteşte că se afla la un colţ de stradă când o maşină de poliţie s-a oprit în dreptul său. Poliţistul din maşină i-a cerut să îşi încheie jacheta pe care o purta, şi pentru că a refuzat şi a întrebat de ce să încheie jacheta, poliţistul a ieşit din maşină şi s-a năpustit cu pumnii asupra sa.

Bărbatul spune că a fost lovit cu violenţă şi trântit la pământ de către poliţist. Acesta a fost apoi arestat pe motiv că s-a opus arestării şi că ar fi intenţionat să cumpere droguri.

Holloway a suferit mai multe leziuni la nivelul capului şi s-a ales cu o coastă fracturată după bătaia administrată de către poliţişti. În prezent, poliţistul filmat de camerele de supraveghere în timp ce lovea victima, este în prezent anchetat de către o comisie a poliţiei din New Jersey, însă nu a fost suspendat din funcţie.

Mama bărbatului bătut de poliţişti, a declarat că fiul său suferă de schizofrenie şi că va intenta un proces împotriva poliţiei din New Jersey.

Incidentul s-a produs în 29 mai 2009.

Mai multe articole despre:
violenţa bătaie poliţist incident New Jersey american