MENIU

Turcu: Finalul de sezon a fost umilitor, îmi e ruşine că sunt acţionar la această echipă

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele lui FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, miercuri, că îi este ruşine că este acţionar în Ştefan cel Mare după rezultatele dezastruoase ale echipei din finalul campionatului, gruparea condusă de Mircea Rednic ratând toate obiectivele acestui sezon.

"Dacă Steaua rămânea în afara cupelor europene eram fericit. Sunt un fraier care a băgat foarte mulţi bani în această echipă. De ce să merg la Piteşti? Să văd măcelul de la meci? Antrenorul răspunde de rezultate, nu jucătorii. Finalul a fost dramatic şi umilitor. Îmi e ruşine că sunt acţionar la Dinamo. Nu cred că jucătorii l-au lucrat pe Rednic, s-au lucrat pe ei. Toţi au avut plumb în picioare. Specialiştii cu care am discutat şi eu mi-au zis că la Dinamo s-a văzut lipsa de pregătire", a spus Turcu la Sport.ro.

Oficialul din Ştefan cel Mare susţine că tehnicianul Mircea Rednic s-a făcut de râs şi trebuie să-şi dea demisia: "Dacă are onoare, Rednic îşi va da demisia. El nu a fost acceptat de jucători de la începutul returului. Mi-a milă de el, acum s-a făcut de tot râsul".

Acţionarul dinamovist susţine că le va face cadou suporterilor dinamovişti acţiunile pe care le deţine la club: "Dacă nu e un proiect serios, voi da cadou acţiunile mele suporterilor. Vreau să-i fac fericiţi".

Echipa antrenată de Mircea Rednic a pierdut, miercuri, în deplasare cu FC Argeş, scor 2-5, şi rămâne pe poziţia a doua în clasament, însă dacă FC Timişoara îşi va recupera cele 6 puncte de la TAS, echipa din Ştefan cel Mare va rata participarera în Liga Campionilor şi juca doar în Liga Europa.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Unirea Urziceni Vasile Turcu