MENIU

Trupul lui Michael Jackson a fost încredinţat familiei. Nu se cunoaşte încă data înmormântării

Foto: photobucket.com

Corpul neînsufleţit al cântăreţului Michael Jackson, care a murit joi noapte la vârsta de 50 de ani, a fost încredinţat familiei sale vineri seară, după efectuarea autopsiei, a declarat purtătorul de cuvânt al institutului medico-legal din Los Angeles, Ed Winter, citat de AFP.

Familia a primit trupul artistului în jurul orei locale 21.00 (07.00, ora României), evitând mulţimea de fotografi care se adunaseră în faţa institutului, a precizat Winter. Acesta nu a precizat însă unde va fi dus trupul lui Jackson.

Aseară, medicii legişti au efectuat aseară autopsia cadavrului şi au exclus varianta unei crime. Este singura certitudine, raportul detaliat al cauzei morţii va fi gata abia peste câteva săptămâni. 

Medicii vor face o serie de teste pentru a afla dacă la originea morţii starului a fost sau nu o supradoză de medicamente. Potrivit Associated Press într-o încercare de a se repune în formă înaintea revenirii pe scenă, Michael şi-a forţat prea mult inima. Cardiologul său, cel care urma să-l însoţească în turneul maraton din Marea Britanie, este acum în vizorul anchetatorilor. Maşina sa a fost confiscată şi este supusă unei percheziţii în vederea descoperirii eventualelor probe în acest caz. Medicul Conrad Murray, despre care s-a crezut iniţial că a fugit după moartea lui Jackson, urmează să fie audiat.

Nu există încă informaţii despre înmormântarea regelui muzicii pop.

Michael Jackson a murit joi în urma unui stop cardiac, potrivit fratelui său Jermaine, eveniment care a şocat lumea întreagă.