MENIU

Topul celor mai furate cărţi din librării

Foto: mvls.info

Testele de verificare pentru obţinerea carnetului de şofer se numără printre cărţile furate cel mai frecvent din librării, alături de "Cum să agăţi un star de cinema", de Kristin Harmel, şi de romanul "Zori de zi", scris de Stephenie Meyer, potrivit centralizării realizate de reţeaua Diverta.

De la începutul anului, din librării s-au furat 46 de exemplare ale volumului "Întrebări şi teste pentru obţinerea permisului de conducere auto, categoria B" - editura National. Cartea costă 37 de lei.

Volumul furat cel mai des este însă romanul de dragoste "Zori de zi", apărut la editura Rao, care costă 55 de lei şi din care au dispărut nu mai puţin de 306 exemplare. 

"Cum să agăţi un star de cinema", apărută la Humanitas Fiction, costă 33 de lei în librării şi figurează cu 35 de exemplare pe lista celor mai furate cărţi.

Alte titluri preferate ale hoţilor din librării sunt "Sacrificiul vraciului", scrisă de Joseph Delaney şi publicată de Corint Junior, şi "Cromozonul Calcutta", de Amitav Gosh, apărută la editura Taj.

Mai multe articole despre:
furt carte scriitor librărie român