MENIU

Tânăra din România care şi-a licitat virginitatea a devenit vedetă internaţională

Foto: dailymail.co.uk

Alina Percea este tânăra româncă, de numai 18 ani, care şi-a pus în vânzare virginitatea pe un site de licitaţii pentru a-şi plăti studiile. Ea a fost de acord să vorbească despre prima experienţă sexuală, iar acest lucru i-a asigurat celebritatea pe plan internaţional. Publicaţia Daily Mail, din Marea Britanie, a publicat povestea româncei care şi-a vândut cel mai de preţ bun.

Cu toate că spera să obţină peste 50.000 de euro pentru o primă noapte de dragoste, Alina nu a obţinut decât 10.000 de euro. Totuşi, tânăra a mărturisit că nu regretă decizia luată şi că prima noapte de dragoste a fost minunată.

Cititorii publicaţiei britanice s-au declarat îngroziţi de această alegere a tinerei, susţinând că aceasta nu ar fi cu nimic mai presus de o prostituată. Unii au fost de părere că autorităţile italiene trebuiau să intervină pentru a preveni actul ilegal.

Licitaţia a fost câştigată de un om de afaceri italian, de 45 de ani, din Bologna, care i-a plătit avionul până la Veneţia, unde a plimbat-o prin romanticul oraş şi a dus-o la un hotel de lux. Alina a fost la două controale medicale pentru a demonstra că este virgină şi a declarat că s-a înţeles bine cu bărbatul care a plătit pentru virginitatea ei.

"Mi-a plăcut de el şi ne-am înţeles bine. Nu arăta de 45 de ani, ci părea mult mai tânăr. Am vorbit în engleză şi mi-a făcut o mulţime de complimente. Sunt bucuroasă că el a câştigat licitaţia", a declarat românca. Alina a mai declarat că bărbatul nu i-a spus dacă are o familie sau dacă e căsătorit şi ea nu a întrebat.

De asemenea, Alina a mărturisit că a făcut sex neprotejat cu bărbatul care a câştigat licitaţia, dar numai după ce acesta a venit cu analize care să ateste că nu suferă de boli transmisibile pe cale sexuală. Românca a acceptat să se mai întâlnească cu omul de afaceri italian care a plătit 10.000 de euro pentru virginitatea ei.