MENIU

Tabu organizează o sesiune de Sales caritabil pentru a salva o viaţă

Foto: tabu.ro

Revista Tabu organizează pe 27 octombrie o sesiune de SALES caritabil al cărei scop este strângerea de bani pentru o operaţie complicată la care va fi supus tatăl unei angajate a revistei.

Sales-ul are loc pe blogul bazavan.tabu.ro şi reuneşte obiecte ale vedetelor care au apărut în paginile revistei de-a lungul timpului, o desfăşurare impresionantă de forţe cu peste 50 de vedete care au răspuns solicitării Tabu.

Reacţia personalităţilor este cu atât mai impresionantă cu cât, mulţi dintre ei nu s-au limitat doar la a dona un obiect drag, ci au vorbit cu colegi sau prieteni ca să facă şi ei donaţii. Andreea Berecleanu - care a donat împreună cu soţul său, Andrei Zaharescu, un ceas Tissot şi o bijuterie unicat - şi-a rugat prietenii să ni se alăture şi astfel Lucian Mândruţă a dăruit un aparat de fotografiat, iar un cuplu prieten a donat un samovar, obiect de colecţie.

Malvina Cerveschi s-a transformat în îngerul păzitor Tabu în TVR şi a adunat de la colegii săi Mihai Constantin, Albertina, Roxana şi Giulia Nahmany tablouri, rochii de designer şi alte obiecte cu valoare emoţională foarte mare.

Printre cele mai spectaculoase donaţii sunt cele ale regizorului Radu Afrim care a donat premiul UNITER cştigat în 2006, împreună cu haina creată de George Enache special pentru acea gală şi premiul Cinema iubit câştigat de Andi Vasluianu.

Începând de marti 27 octombrie puteti gasi în cadrul SALES-ului Caritabil Tabu obiecte donate de Cătălin Botezatu, Silvia Şerban, Andrei Şerban, Oana Cuzino, Adela Popescu, Nicoleta Luciu, Laura Cosoi, Irina Marinescu, Mihaela Glăvan, Gabriela Vrânceanu Firea, Ovidiu Buta, Cosmin Bumbuţ, Cornel Lazia, Adrian Oianu etc

Mai multe articole despre:
operaţie donaţie Tabu vedete caritabil