MENIU

Surpriză în al doilea meci al etapei a 8-a: Gaz Metan Mediaş - Dinamo 1-0 (FINAL)

Foto: NewsIn

Gaz Metan Mediaş a învins, surprinzător, pe Dinamo, cu scorul de 1-0, în al doilea meci al etapei a 8-a din Liga I.



Componenţa echipelor:

Gaz Metan: Butcha - Nohai, Lazăr, Markovic, Hoban - Todea, Kubala - Muntean (Dudiţă 79), Eric, Pârvulescu - Bud (Silvăşan 73). Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo: Dolha - Scarlatache, Moţi, L. Goian, Pulhac - Torje (Ze Kalanga 83), D. Kone, N'Doye (Boştină 65), Adr. Cristea - Cl. Niculescu (Alexe 60), Andrei Cristea. Antrenor: Dario Bonetti.

Arbitri: Istvan Kovacs - Ionel Popa, Eduard Dumitrescu.

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 85 Gaz Metan speră să dea lovitura pe final, iar Dudiţă a şutat periculos la poartă, din 15 metri.

Min. 68 Alexe a trecut pe lângă deschiderea scorului. Atacantul dinamovist a câştigat prim-planul într-un duel cu Markovic şi a şutat de la 16 metri la colţul lung, dar mingea a trecut puţin alături.

Min. 64 Andrei Cristea a centrat în careul gazdelor, Butcha a respins cu greutate, însă doar până la Alexe, care nu a reuşit, însă, să profite şi să înscrie.

Min. 55 Gaz Metan a revenit mult mai determinată de la vestiare şi controlează jocul în acest debut de repriză, în timp ce Dinamo nu reuşeşte să se mai apropie de careul advers.

Min. 52 Eric execută direct pe poartă o lovitură liberă de pe dreapta, din unghi, însă Dolha nu este surprins şi boxează.

Min. 45 Gabriel Torje este omul acestui final de repriză. El a primit o minge de la Djakaridja Kone şi a şutat foarte bine din voleu, însă Butcha a fost pe fază şi a respins în corner. A fost prima mare ocazie a meciului.

Min. 41 Hoban a fost aproape de autogol. Torje a ţâşnit pe dreapta, de la limita ofsaidului, a centrat în faţa porţii, dar Hoban a intervenit şi a respins, cu noroc, în corner. Lovitura de colţ a fost executată de acelaşi Torje, dar medieşenii au îndepărtat pericolul.

Min. 40 Torje cade în careu, după ce a fost agăţat de Markovic, şi cere penalty, dar Kovacs a lăsat jocul să continue.

Min. 36 La o lovitură liberă de la mare distanţă, Djakaridja Kone a fost la un pas de autogol, iar Dolha a avut emoţii până a văzut că mingea a ieşit în corner. La lovitura de colţ dinamoviştii au din nou emoţii şi resping din nou în corner, dar la a doua execuţie au reuşit să îndepărteze pericolul fără probleme.

Min. 28 Eric şi-a încercat norocul cu un şut de la 30 de metri, la firul ierbii, însă mingea s-a scurs pe lângă poarta lui Dolha, care era oricum la post.

Min. 20 Dinamo controlează jocul, dar nu reuşeşte să pună în pericol poarta apărată de Butcha. Medieşenii joacă prudent şi acoperă bine toate culoarele.

Min. 11 Bud, atacant curtat de Dinamo, încearcă să obţină un penalty la un duel cu Moţi, dar căderea sa în careu nu l-a impresionat pe centralul Istvan Kovacs.

Min. 9 Claudiu Niculescu, titular la Dinamo după multă vreme, iroseşte o ocazie uriaşă de gol, nereuşind să tragă pe spaţiul porţii, după ce o centrare a lui Andrei Cristea l-a găsit nemarcat la 11 metri.

Dinamo nu a primit în acest sezon niciun gol şi este neînvinsă în deplasare, iar Gaz Metan Mediaş nu mai este o echipă tocmai redutabilă pe teren propriu, ca în sezonul trecut. Totuşi, medieşenii nu uită că în returul campionatului trecut au fost la un pas de a o învinge pe Dinamo, dar au fost împiedicaţi de centralul Tiberiu Lajos care i-a favorizat pe "câini" neacordând două cartonaşe roşii şi un penalty la un henţ evident comis de Moţi, motiv pentru care a şi fost exclus apoi din arbitraj.

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Gaz Metan Mediaş etapa a 8-a