MENIU

Steaua, pusă la colţ de Pandurii Târgu Jiu

Foto: NewsIn

Steaua poate spera din ce în ce mai puţin la Liga Campionilor. După ce sâmbăta trecută a câştigat primul meci disputat după arestarea patronului Gigi Becali, marţi "roş-albaştrii" au suferit o nouă înfrângere în Liga I, scor 0-2, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.

În prima repriză fotbalul arătat de cele două echipe a fost unul lipsit de strălucire în care cele mai mari eforturi s-au făcut pentru faulturi.

O primă tresărire de orgoliu a avut stelistul Ovidiu Petre, care a încercat să-l învingă pe Mingote cu o execuţie spectaculoasă, din foarfecă, dar portarul lusitan a reuşit să scoată de sub bară (min. 37).

Printre picăturile de fotbal a picat, totuşi, şi golul, gazdele deschizând scorul în minutul 43, prin Thiago Tremonti, care a finalizat cu un şut la colţul lung un contraatac al gorjenilor.

Golul picat chiar înainte de pauză i-a făcut pe stelişti să se năpustească în atac în repriza secundă. Gazdele au aşteptat posibilitatea de a pleca pe contraatac, iar în minutul 68 şi-au dublat avantajul în urma unei faze la care defensiva Stelei a fost umilită de Alexandru Piţurcă şi Thiago Tremonti. Fiul selecţionerului, dorit în iarnă de "roş-albaştri", l-a driblat pe Baciu, i-a pasat cu călcâiul lui Tremonti, care a pivotat pe lângă colosul Goian şi a înscris printre picioarele lui Zapata.

În minutul 89, Steaua ar fi putut reduce din diferenţă, când Toja a marcat după ce a venit lansat din linia a doua, însă reuşita columbianului a fost anulată din cauza unui fault în atac comis, în aceeaşi fază, de Kapetanos.

În urma acestui meci, Steaua a pierdut trei jucători: pe Kapetanos şi Goian, care vor fi suspendaţi cu Farul, din cauza cumulului de avertismente, şi pe Ovidiu Petre, care a părăsit terenul accidentat la piciorul drept.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Pandurii Târgu Jiu - Steaua, scor 2-0.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I Pandurii Târgu Jiu Etapa a 23-a