MENIU

Spania - Andres Iniesta va rata partidele cu Turcia din cauza unei accidentări la coapsă

Foto: www.hotdog.hu

Mijlocaşul lui FC Barcelona, Andres Iniesta, a suferit o leziune la muşchii aductori ai coapsei drepte în partida de campionat cu Malaga şi nu va mai putea evolua pentru naţionala Spaniei în "dubla" cu Turcia, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost înlocuit în minutul 60 al întâlnirii pe care gruparea catalană a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, în faţa lui Malaga, scor 6-0. Controlul medical la care Iniesta a fost supus la finalul partidei a relevat faptul că acesta se confruntă cu o îndindere musclulară la aductorii coapsei drepte şi va fi indisponibil în jur de două săptămâni.

În consecinţă, mijlocaşul lui FC Barcelona va rata cele două partide din preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud pe care campioana europeană en-titre, Spania, le va susţine împotriva reprezentativei Turciei, pe 28 martie, respectiv 1 aprilie.

Staff-ul medical al liderului din Primera Division se aşteaptă ca Iniesta să revină pe gazon pe data de 8 aprilie în cofruntarea cu Bayern Munchen, din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.