MENIU

Soţul actriţei Brittany Murphy: Lumea mea s-a prăbuşit!

Actriţa Brittany Murphy şi soţul ei, Simon Monjack

Simon Monjack, soţul actriţei Brittany Murphy, care a decedat duminică, a povestit într-un interviu în exclusivitate pentru revista Access Hollywood, despre momentele care au precedat moartea acesteia.

\"Lumea mea s-a prăbuşit ieri\", a mărturisit soţul lui Brittany Murphy. Soţul actriţei a povestit că ziua de duminică a fost una obişnuită până să se producă tragicul eveniment. Mama actriţei a intrat în baie, pentru că Brittany era acolo de mult timp. \"Mama ei a ţipat şi am fugit acolo. Am sunat imediat la 911\", a povestit Simon Monjack.

Potrivit directorului Institutului de Medicină Legală din Los Angeles, actriţa \"pare să fi decedat din cauze naturale\". Alte informaţii vor fi dezvăluite abia după aflarea rezultatelor testelor toxicologice.

Monjack, care era căsătorit cu Brittany din anul 2007, a negat toate zvonurile apărute în presă, potrivit cărora diferite persoane au avut o influenţă negativă asupra soţiei lui:  \"Ea găsise iubirea. Noi găsisem iubirea. Brittany nu putea fi controlată de cineva. Brittany era ea însăşi.\"

Vestea dispariţiei tinerei actriţei a şocat lumea de la Hollywood. Nenumărate celebrităţi şi fani s-au grăbit să transmită condoleanţe familiei lui Brittany Murphy. Simon Monjack a mărturisit că a fost profund impresionat de mesajul lui Ashton Kutcher de pe Twitter: \"Lumea a pierdut azi o bucăţică de soare. Condoleanţe familiei lui Brittany, soţului ei şi minunatei ei mame, Sharon. Ne vedem pe lumea cealaltă, puştoaico\".