MENIU

Silviu Prigoană: Îl voi susţine pe fiul meu în campanie. Sunt gata să lipesc afişe

Silviu Prigoană ar putea deveni coleg cu fiul său la Camera Deputaţilor

Deputatul PD-L, Silviu Prigoană este gata să îşi susţină fiul,  inclusiv financiar, în cursa pentru câştigarea mandatului de deputat din Colegiul 1.

Silviu Prigoană spune că îl va ajuta pe fiul său să devină deputat în colegiul lăsat liber prin demisia lui Bogdan Olteanu. Prigoană spune că îşi va ajuta fiul în tot ce face chiar dacă nu îi convine că acesta va intra într-o competiţie electorală pentru doar jumătate de mandat.

\"Am avut o discţie cu fiul meu şi i-am spus că nu sunt de acord să candideze, pentru că e vorba de o jumătate de mandat şi ştiam că lumea ca interpreta ca pe un nepostism această candidatură. Numai că nu e vorba de un nepostism, deoarece e vorba de un vot popular, nu e vorba de o numire. Am vrut să evit o discuţie pe tema nepotismului. Dar el a spus: Tată, am 23 de ani, când am greşit am fost sancţionat de tine şi am lucrat la dezinsecţie o vară întreagă. La  vârsta asta nu mai am cum să îi impun lucruri. Dacă el a considerat că trebuie să îşi depună candidatura, nu am cum să îl împiedic\", a declarat Silviu Prigoană la Realitatea Zilei.

Prigoană a adăugat că îi va susţine financiar campania fiului său: \"Este fiul meu şi sunt gata să îl ajut chiar dacă uneori ia decizii care nu sunt confortabile pentru mine. Nu îmi convine că s-au născut discuţii din cauza acestei candidaturi. Am pregătit bidineaua, mă duc să lipesc afişe\".

Silviu Prigoană a refuzat să facă o paralelă între candidatura filui său şi candidatura Elenei Băsescu pentru Parlamentul European.

Dacă fiul său nu ar deveni parlamentar, Silviu Prigoană ar  dori ca fiul său să continue afacerile familiei.

 

Mai multe articole despre:
null