MENIU

Silviu Izvoranu: Nu am ce să le reproşez celor de la Dinamo

Foto: NewsIn

Fostul mijlocaş al lui Dinamo Silviu Izvoranu a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că nu are nimic de reproşat conducătorilor din Ştefan cel Mare, aceştia comportându-se exemplar cu el în perioada petrecută la gruparea roş-albă.

"Am petrecut doi ani foarte frumoşi la Dinamo, dar nu am avut ce să fac dacă s-a renunţat la mine. Am avut nişte colegi de mare caracter şi sunt mândru că am jucat alături de ei. Nu am ce să le reproşez celor din conducere, în perioada cât am stat în Ştefan cel Mare s-au comportat exemplar. Am ales să mă duc la Astra pentru că au fost primii care m-au contactat şi, mai ales, au fost serioşi. Încă nu am semnat, dar transferul este aproape realizat", a spus Izvoranu, care marţi seară a ajuns în cantonamentul prahovenilor din Slovenia.

Izvoranu (26 de ani) a părăsit în urmă cu trei zile cantonamentul lui Dinamo din Franţa, după ce antrenorul Dario Bonetti l-a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile sale. El a fost transferat în anul 2007 de Dinamo de la FC Timişoara, iar în iarna trecută a susţinut probe de joc la Terek Groznîi, împreună cu Lucian Goian, însă amândoi au fost respinşi.
Mai multe articole despre:
Dinamo Astra Ploieşti