MENIU

Sediul UDMR din Capitală a fost spart duminică dimineaţă

Foto: NewsIn

UDMR consideră că sediul din strada Avram Iancu al formaţiunii a fost spart din motive de ordin politic, deoarece hoţii nu au luat decât un steag al Uniunii.

Potrivit unui comunicat de presă de duminică al UDMR, persoane necunoscute au păstruns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sediul UDMR din  strada Avram Iancu din Capitală, însă nu au furat decât un steag al formaţiunii care era arborat în curtea clădirii.

"Făptaşii au păstruns în clădire printr-o fereastră, au intrat într-un birou, unde au răscolit lucrurile şi actele şi au dus steagul UDMR, arborat în curtea sediului. Potrivit angajaţilor Cabinetului Preşedintelui sosiţi la faţa locului, nu a fost luat nimic din sediu, prin urmare făptaşii nu au avut drept scop tâlhăria: în opinia angajaţilor, chiar şi luarea drapelului arată că în spatele faptei se ascund motive police", se arată în documentul menţionat.

Sediul fililalei Sector 2 a UDMR, de pe strada Avram Iancu, a fost spart, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o echipă de poliţie făcând cercetări la faţa locului, iar, potrivit primelor verificări, hoţii nu ar reuşit să fure nimic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că hoţii au spart geamul unui birou aflat la parterul clădirii şi că deocamdată nu există suspecţi.

Mai multe articole despre:
UDMR Bucureşti sediu spargere