MENIU

Sabău: "Nu ni s-a acordat un penalty, Gloria Bistriţa a fost mai mult furată decât ajutată"

Foto: NewsIn

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, duminică, după meciul cu FC Argeş, pierdut cu scorul de 1-2, că echipa sa a fost privată de o lovitură de pedeapsă şi consideră că "în România cine ţipă mai tare e mai puternic".

"Aş putea să mă plang că nu ni s-a acordat un penalty. În România, cine ţipă mai tare e mai puternic. Ar trebui să facem şi noi la fel. De când sunt la Gloria, această echipă a fost mai mult furată decât ajutată. Ce s-a întâmplat cu ani în urma a trecut. Acum pot să spun că la Bistriţa există nişte investiţii, nişte jucători care muncesc, un antrenor care este total dedicat meseriei şi care suferă când munca lui nu este apreciată. Ne temen de retrogradare", a spus Sabău.

Tehnicianul consideră că diferenţa a fost făcută de fazele fixe în acest meci: "A fost un joc echilibrat, cu o echipa bună, cu ocazii de ambele părţi. Diferenţa a fost făcută la executarea fazelor fixe. Gazdele au înscris din două lovituri de excepţie, în timp ce noi le-am trimis afară sau în primul om".

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a afirmat că formaţia sa a câştigat cel mai important meci din acest sezon: "Îmi felicit jucătorii pentru acest succes, pentru că am câştigat cea mai importanta partidă a sezonului, deoarece ne asigură matematic rămânerea în primul eşalon. Nu cred că ne mai putem îndeplini al doilea obiectiv, locurile 7-8. Vom juca însă pentru a ne apăra valoarea, pentru prestigiul clubului. Consider ca Bazzi trebuie felicitat de întreg colectivul pentru prestaţia de astăzi".

Badea a menţionat că arestarea patronului Cornel Penescu a îngreunat situaţia formaţiei şi aşteaptă ca justiţia să facă dreptate: "Echipa a devenit din ce în ce mai greu de gestionat din cauza situaţiei create. O echipă fără conducător e ca un vas fără căpitan. Sperăm ca justiţia să îşi facă datoria şi să îl avem pe patronul nostru lângă echipa".

FC Argeş a câştigat, duminică, partida cu Gloria Bistriţa, scor 2-1, din etapa a 30-a, şi a acumulat 41 de puncte, cu 11 mai mult decât ocupanta primei poziţii retrogradabile, cu patru runde înainte de încheierea campionatului. În schimb, Gloria Bistriţa rămâne cu 32 de puncte, pe locul 13. Jocul a fost arbitrat de o brigadă care l-a avut la centru pe Marian Bordean.