MENIU

Rednic: "Suntem pregătiţi pentru Craiova, nu avem timp de sărbătorit"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marţi, că jucătorii săi nu au avut timp să sărbătorească victoria din derby-ul cu Rapid pentru că au pregătit intens partida cu Universitatea Craiova, care este la fel de importantă.

"Suntem pregătiţi pentru jocul cu Universitatea Craiova şi nu avem timp de sărbătorit. Am câştigat un meci important cu Rapid, urmează altul şi mai important, ţinând cont şi de ce atmosferă va fi în Bănie. Trebuie să demonstrăm că echipa noastră este foarte bună. Cei de la Craiova au jucători buni, evoluează fără presiune, stau bine în teren şi au calitate în grup. Florin Costea îmi place foarte mult, iar mijlocul lor este foarte solid. Sunt o echipă care joacă foarte bine", a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a comentat şi acuzaţiile referitoare la meciul cu Rapid, despre care unii au spus că a fost aranjat: "Ba se zice că am fost ajutaţi, ba că suntem drogaţi. Am fost antrenor la Rapid şi meciul cu Dinamo era cel mai important pentru ei, nu se pune problema de blat. Se spune că echipa mea joacă prost, ba că e blat cu nu ştiu cine, văd că deranjează că Dinamo este pe primul loc. Cred că trebuie să câştigăm cu 10-0 în Ghencea ca să zică şi lumea că jucăm bine".

Jucătorii echipei Dinamo au efectuat marţi dimineaţă un antrenament la care Mircea Rednic a avut la dispoziţie 25 de jucători, dintre care doar 20 vor face deplasarea la Craiova. Florin Bratu şi Sergiu Homei s-au antrenat separat şi au efectuat doar alergări uşoare, în timp ce Cisti Pulhac s-a antrenat cot la cot cu coechipierii săi. Fundaşul s-a accidentat la începutul lunii octombrie şi a revenit la antrenamente în luna martie, dar abia acum a putut face o şedinţă de pregătire la capacitate maximă.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 21.00, pe stadionul "Ion Oblemenco" din Bănie.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Universitatea Craiova Rednic