MENIU

REALITATEA pe NET: În Statele Unite camioanele se fură cu tot cu şofer

REALITATEA pe NET 29 aprilie 2009
Foto: RTV

În Statele Unite un camion a fost furat cu şofer cu tot, iar în Danemarca poliţiştii împart nu amenzi, ci îmbrăţişări. Urmăriţi REALITATEA pe NET pentru a vedea ce s-a întâmplat.

La noi se fură limuzine, iar în Statele Unite, camioane. Totul s-a întâmplat pe o austostradă din statul Georgia. Şoferul camionului se afla pe remorca autovehiculului când acesta a fost furat şi a sărit din mers pentru a se salva. Poliţiştii au reuşit să-l captureze pe hoţ după o urmărire de câţiva kilometri pe autostradă, iar imaginile sunt printre cele mai urmărite astăzi pe portalul Sky News.

Printre cele mai urmărite subiecte ale zilei pe Internet se numără şi altercaţia dintre câţiva poliţişti şi doi bărbaţi, care a avut loc într-un bar din Chicago. Incidentul a fost urmărit cu interes, având în vedere că în ultima perioadă a crescut îngrijorarea cu privire la violenţa manifestată de poliţiştii americani.

Rubrica REALITATEA pe NET, realizată de REALITATEA.NET şi prezentată de Ionel Lespuc, vă aduce de luni până vineri, în jurnalul de la ora 21:00 al Realităţii TV, câteva dintre cele mai populare şi interesante subiecte ale zilei de pe Internet.

Mai multe găsiţi pe REALITATEA.NET.

Mai multe articole despre:
poliţişti SUA camion Ionel Lespuc Realitatea pe NET