MENIU

PSD s-a reunit în această seară pentru a decide numele noului ministru de Interne

Foto: NewsIn
Mircea Geoană: Mergem mai departe, nu este un capăt de ţară

Liderii PSD s-au reunit în această seară pentru a discuta despre noua propunere pentru ministerul de Interne. Dan Nica, lie Sârbu, Doru Ioan Tărăcilă sau Marian Săniuţă sunt câteva nume vehiculate la conducerea MAI. După demisia lui Gabriel Oprea, postul de la Interne a fost destul de curtat de politicienii PSD, iar plecarea lui Liviu Dragnea de la conducerea ministerului de Interne aruncă în aer din nou echilibrul coaliţiei.

De altfel, la bursa zvonurilor au apărut tot felul de persoane cotate cu şanse mai mici sau mai mari să ia frâiele ministerului. Unul dintre numele aruncate atunci pe piaţă este cel al lui Ilie Sârbu.

"Vom discuta propunerea noastră pentru ministerul de Interne. Am avut o întâlnire cu preşedintele şi cu primul-ministru dedicată şi acestui subiect şi din partea ambelor formaţiuni, din partea Guvernului, există dorinţa de a proceda foarte rapid la nominalizarea unui ministru de Interne, să sperăm cu viaţă lungă mai trainică decât în cazurile precedente", a declarat Geoană, înainte de şedinţă.

Mai multe articole despre:
PSD MAI Dan Nica Gabriel Oprea Liviu Dragnea