MENIU

Primele imagini cu modelul SUV al Dacia - VEZI VIDEO

Foto: Realitatea TV
Dacia SUV va avea un preţ de cel mult 20.000 de euro.

Cel mai probabil se va numi Stepp, va costa cel mult 20.000 de euro şi va fi pe piaţă din 2010. Este vorba despre noua Dacia SUV, care a stârnit deja interesul presei de specialitate. Publicaţia franceză L'Auto Journal dezvăluie în paginile sale elementele de design ale noului model.

Potrivit publicaţiei franceze, SUV-ul Dacia va fi construit pe platforma Logan-ului MCV - şi nu Sandero, aşa cum s-a vehiculat până acum. La interior, modificările faţă de Sandero nu vor fi radicale, cu excepţia unei noi planşe de bord, rotunjită.

Sunt de aşteptat şi câteva accente off-road, dedicate amatorilor de sport, cum ar fi suporturi pentru schiuri sau biciclete. Totodată, publicaţia franceză vorbeşte şi despre dimensiuni, Stepp urmând să aibă o lungime de 4,44 metri. Aceeaşi revistă arată că SUV-ul va costa între 10.000 şi 17.000 de euro. Cel mai probabil, Dacia SUV va fi scoasă la vânzare anul viitor.

Analiştii pieţei auto cred că premiera mondială va avea loc fie la Frankfurt, în toamna acestui an, fie la Geneva, în primăvara anului viitor. Reprezentanţii Dacia nu vor să facă precizări în privinţa noului model, înainte ca acesta să fie prezentat oficial. De când a fost preluată de francezi în 1999, Dacia a lansat pe piaţa românească versiunile Logan şi Sandero.

Mai multe articole despre:
imagini Dacia model SUV Logan Sandero