MENIU

Prăbuşirea vânzărilor îi determină pe dealerii auto să facă reduceri de preţ

Foto: masini.ro

Prăbuşirea vânzărilor, dar şi previziunile sumbre pentru acest an îi determină pe comercianţii de autoturisme să facă tot felul de reduceri. Cele mai atractive oferte sunt pentru modelele low-cost sau cele din clasă mică şi medie. Asta pentru că oamenii nu-şi mai permit maşini scumpe, iar dealerii auto speră să revitalizeze vânzările prin modelele accesibile.

Unul din cele mai accesibile modele de pe piaţa auto este Renault Symbol, care are în această perioadă un preţ de listă de aproape 9000 de euro pentru nivelul de echipare Autentic cu motor pe benzină. În urma unei reduceri de 1.050 de euro, preţul scade până la 7.900 de euro.

O altă ofertă atractivă vine de la Opel. Modelul Corsa, cu motor de 1 litru, pe benzină, CD player şi aer condiţionat în dotare, costă 11.140 de euro. Cu o reducere de aproape 1.200 de euro, maşina poate fi cumpărată cu doar 9.930 de euro.

O altă maşină mică, ideală pentru traficul din oraş, modelul Peugeot 107, beneficiază de un discount de 833 de euro. Astfel, preţul minim al acestei maşini scade până la aproximativ 7.700 de euro.

Dacă aveţi însă nevoie de o maşină mai spaţioasă puteţi alege Skoda Octavia Tour cu un motor de 1.4 litri, pe benzină. În urma unei reduceri de peste o mie de euro, preţul scade până la 11.340 de euro.

În plus, dacă am adauga prima de casare a programului Rabla, am obţine preţuri mai mici cu încă 900 de euro pentru toate aceste maşini. Ofertele nu se opresc însă aici, pentru că dealerii sunt dispuşi oricând să negocieze preţul final al autoturismului ales, numai să vă convingă să plecaţi cu el acasă.

Mai multe articole despre:
maşini piaţa auto reduceri discount dealeri