MENIU

PNG a convocat Consiliului Naţional, în aşteptarea anunţului oficial privind candidatura lui Becali

Foto: onlinesport.ro

PNG-CD a convocat pentru astăzi Consiliul Naţional, la "Palatul Becali", unde se va stabili strategia pentru alegerile prezidenţiale, fiind aşteptat anunţul oficial al preşedintelui partidului, Gigi Becali, privind candidatura la Preşedinţie.

Gigi Becali a declarat, vineri, pentru NewsIn, că va candida la prezidenţiale pentru că nu doreşte să susţină niciun alt candidat. Becali a mai spus că astăzi îşi va desemna echipa de campanie şi programul electoral.

Şedinţa Consiliului Naţional al PNG-CD, în cadrul căreia va fi stabilită strategia pentru alegerile prezidenţiale, se va desfăşura chiar la reşedinţa liderului partidului.

Gigi Becali a declarat, pe 9 septembrie, la Parchetul General, unde urma să i se prezinte materialul de urmărire penală, că îşi va anunţa candidatura la preşedinţie în scurt timp. "Da, candidez, îmi voi anunţa oficial candidatura în două-trei săptămâni", a spus Becali, precizând că, după anunţul oficial al candidaturii sale, îl va demasca pe "tiranul care a comandat arestarea sa".

Cu o săptămână înainte, Becali declara că se gândeşte să candideze la alegerile prezidenţiale şi că va candida în proporţie de 95%, decizia depinzând de familia sa, dacă va fi sau nu de acord cu această candidatură. "Nu sunt încă 100% sigur ca voi candida, dar strâng semnăturile. Postul de europarlamentar îl voi menţine şi voi candida la Preşedinţia României", a declara Gigi Becali, la Realitatea TV.
Mai multe articole despre:
Gigi Becali alegeri candidatură preşedinţie