MENIU

Peste 100 de olimpici din Dolj au fost batjocoriţi de Inspectorarul Şcolar din judeţ

Foto: hunedoreanul.ro

Olimpicii doljeni întorşi din excursia din Grecia au răbdat de foame, au fost însoţiţi de inspectori din cadrul Inspectoratlui Şcolar Judeţean şi chiar şi de soţul inspectoarei generale şi de soţia inspectorului general adjunct. La întoarcere, Lelioara Nicola şi-a numit soţul manager al Grupului Şcolar Dăbuleni.

Olimpicii doljeni care au obţinut în anul şcolar 2008-2009 premii importante la competiţiile naţionale au fost răsplătiţi, pe 4 septembrie, de reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Dolj şi de cei ai Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Dolj cu diplome de excelenţă, DVD-uri şi o călătorie în Grecia, la Halkidiki, în perioada 7-12 septembrie 2009, potrivit Gazeta de Sud

Cei 105 olimpici doljeni care au mers în Grecia, din totalul de 124 la nivelul judeţului, nu au fost însoţiţi, aşa cum era firesc, de profesorii alături de care au reuşit performanţele, ci de inspectori din cadrul ISJ Dolj, de soţul Lelioarei Nicola, inspectoarea generală, şi de soţia inspectorului general adjunct al ISJ Dolj, Bercea. "Excursia s-a dovedit o bătaie de joc. Masă de prânz nu ne-au asigurat, a trebuit să ne cumpărăm mâncare din banii proprii. Când, într-o dimineaţă, colegii mei au vrut să iasă din cantină, de la micul dejun, cu trei felii de pâine pentru a face sandvişuri pentru mai târziu, când le venea foame, le-a fost interzis acest lucru. Eu am avut bani la mine, însă alţi colegi nu şi-au permis să îşi cumpere mâncare (...)", a declarat unul dintre elevi.

Citeşte mai mult pe Gazeta de Sud

Mai multe articole despre:
elevi excursie Dolj Grecia olimpici inspectorat şcolar