MENIU

Parfum cu ADN de Presley şi Monroe

Marilyn, folosită în reclamă postmortem

O companie de cosmetice a lansat o linie excentrică de parfumuri, care ar conţine, potrivit reprezentanţilor My DNA Fragrance, ADN extras din părul unor celebrităţi.

Reprezentanţii unei companii de cosmetice pretind că au lansat pe piaţă parfumuri realizate cu o tehnologie \"specială\", care ar permite \"extragerea\" de miresme din ADN-ul uman, mai exact din firele de păr ale unor staruri ca Michael Jackson, Elvis Presley sau Marilyn Monroe, scrie The Sun. ADN-ul ar fi fost obţinut de la un colecţionar de păr al celebrităţilor.

\"Cel mai bine se vinde parfumul Elvis, însă şi Michael Jackson este foarte căutat. Este un parfum foarte puternic şi nu conţine alcool. Folosim aloe vera, pentru a preveni evaporarea, astfel că parfumurile noastre au remanenţă îndelungată şi fac bine pielii\", susţin reprezentanţii companiei My DNA Fragrance.

Pe site-ul companiei, printre personalităţile care şi-ar fi \"dat\" codul genetic pentru fabricarea parfumurilor se numără şi foştii preşedinţi americani John F. Kennedy, George Washington şi Ronald Reagan, fizicianul Albert Einstein, jucătorul de baseball Mickey Mantle şi compozitorul german W. A. Mozart.

Mai multe articole despre:
vedete ADN parfum păr celebrităţi colecţionar