MENIU

Panduru: "Chiar dacă pleacă Bergodi, eu nu-i voi lua locul"

Foto: www.sport365.ro

Panduru a fost instalat oficial în funcţia de director sportiv la Steaua. Pandi promite că nu-i va lua locul lui Bergodi dacă acesta va pleca.

Patronul Stelei are încredere în Panduru şi nu exlude posibilitatea ca Pandi să-i ia locul la un moment dat, cu toate că fostul mijlocaş din Ghencea e hotărât să se ţină de cuvânt.

"Şi ce dacă a zis Panduru că nu va fi următorul antrenor la Steaua. De exemplu, ieri m-am întâlnit cu Huzu, care mi-a zis că a demisionat pentru că aşa a promis că va face dacă sunt aduşi arbitrii străini şi trebuia să se ţină de cuvânt. Lui îi părea rău că a promis atunci. Dar dacă Bergodi face performanţă şi pleacă la Juventus? Ce-o să facă Panduru, o să spună că nu poate veni antrenor după Bergodi pentru că aşa a promis?", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

De cealaltă parte Panduru nu vrea cu niciun chip să-şi încalce promisiunea. "Am venit aici să lucrez împreună cu Bergodi şi cu Renzo Rossi. Ne-am înţeles că, în cazul în care el (n.r. Cristiano Bergodi) va pleca, eu să nu fiu următorul antrenor al Stelei! Eu mă ţin de cuvânt atunci când promit ceva", a declarat Basarab Panduru.

Mai multe articole despre:
Steaua Basarab Panduru Gigi Becali promisiune