MENIU

Oţelul - Grigoraş: "Este o victorie uriaşă, care ne salvează de la retrogradare"

Foto: www.sportmax.ro

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat, marţi, că victoria obţinută de elevii săi în meciul cu Farul este uriaşă şi asigură, în opinia sa, salvarea de la retrogradare.

"Pentru noi este o victorie uriaşă. Mă aşteptam la un meci dificil, nu a fost spectacol, dar ne-am luat cele 3 puncte şi cred că ne-am asigurat prezenţa şi la anul în Liga I", a comentat Petre Grigoraş.

Fost antrenor la Farul, Grigoraş a mărturisit că regretă faptul că echipa constănţeană este într-o situaţie atât de dificilă. "Îmi pare rău de Farul, am petrecut ani frumoşi acolo, dar maioul este mai aproape decât cămaşa. Sper ca Farul să câştige punctele în altă parte", a spus Grigoraş.

Tehnicianul a mai afirmat că va da în continuare credit tinerilor, mai ales că "presiunea jocurilor importante a trecut", lucru confirmat şi de preşedintele Marius Stan. "A fost un meci între două echipe ahtiate după puncte şi cred că nimeni nu se aştepta la spectacol în această partidă. 99 la sută cred că am rămas în Liga I. Vom continua promovarea jucătorilor tineri, pentru că de multe ori suntem şi forţaţi. Plătim un sfert din fondul de salarii unor jucători care aproape că nu evoluează deloc", a declarat Marius Stan.

Autor al unei ocazii importante la începutul meciului, fundaşul Jelev a declarat cu regret la final: "Îmi pare rău că am dat doar bară, pentru că aş fi putut reuşi golul campionatului". În minutul 5, Jelev a trimis un şut de la aproximativ 40 de metri, care s-a oprit în transversala lui Curcă.

Din partea Farului, la conferinţa de presă a participat antrenorul secund Sebastian Iovănescu, care a spus: "După o primă repriză echilibrată, am primit două goluri pe două greşeli personale. A fost o victorie meritată a Galaţiului, pentru că noi nu am contat deloc în atac. Mizăm pe retrogradarea Argeşului, în situaţia în care suntem ne legăm de toate speranţele de acest lucru".

Oţelul Galaţi s-a impus marţi, pe propriul teren, în faţa formaţiei Farul Constanţa, scor 2-0, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I. În urma acestui rezultat, Oţelul a acumulat 35 de puncte şi a urcat pe locul 10, în timp ce Farul rămâne pe locul 15, cu 23 de puncte.