MENIU

Olteanu: PNL nu va vota "Guvernul Boc doi şi-un sfert"

Foto: NewsIn
Bogdan Olteanu a anunţat că PNL nu va vota noua variantă dată de Guvern

Deputatul PNL Bogdan Olteanu, purtător de cuvânt al partidului, a declarat miercuri, în şedinţa dedicată validării lui Dan Nica la MAI, că liberalii nu vor vota noua formulă, subliniind că este vorba despre o reînvestire a Guvernului.

"PNL nu va da votul de învestitură Guvernului Boc doi şi-un sfert", a anunţat Olteanu. El a adăugat că liberalii nu "reuşesc" să fie convinşi că sunt chemaţi să voteze "Guvernul Boc II" doar din cauza lipsei de bani de la MAI. "Ne aduceţi în faţă Guvernul Boc şi-un sfert", a afirmat el.

"Astăzi marcăm sfârşitul celui mai scurt Guvern din istoria recentă. De la Guvernul Cuza încoace, niciun Guvern nu a durat atât de puţin. Mă întreb, domnule prim-ministru, pe Cuza ştim unde să-l căutăm, făcea acum câteva zile Unirea la Focşani cu Oprişan, dar unde vă e Goga? Aveţi vreun poet în Guvern? Vreun om talentat, măcar?", s-a întrebat liberalul.

Purtătorul de cuvânt al PNL a menţionat că, deşi s-a anunţat că nu sunt bani pentru salariile profesorilor, pentru reabilitarea blocurilor, pentru agricultură, s-au găsit fonduri pentru Turism, pentru reabilitarea fiecărei tabere, pentru comunicaţii.

El a subliniat că nu s-au dat bani pentru comunităţile locale. "Aflând de acest trist adevăr, întâiul preşedinte de Consiliu judeţean al ţării a renunţat la Ministerul de Interne. Iar Guvernul trebuie astăzi reinvestit", a explicat Olteanu.
Mai multe articole despre:
PNL guvern Bogdan Olteanu