MENIU

Olăroiu, în negocieri avansate cu Al Sadd, din Qatar

Cosmin Olăroiu a plecat spre Qatar pentru tratative avansate cu ocupanta locului trei a campionatului arab: Al Sadd. Este echipa care în sezonul 2001-2002 a câştigat Cupa Cupelor Arabiei cu Ilie Balaci pe banca tehnică.

După ce a încheiat socotelile cu Al Hilal, Cosmin Olăroiu a fost asaltat de oferte. Echipa Al Sadd a pus ochii pe antrenorul român şi nu s-a lăsat până nu l-a chemat la negocieri.

"Ne-am oprit asupra a trei oferte pe care le-am văzut, dar cea mai interesantă şi mai importantă, ca proiect pe o perioadă mai lungă, cei care s-au interesat de mine au fost cei de la Al Sadd. Ei vor să preiau imediat echipa, chiar acum, pentru că mai au o competiţie", a declarat Olăroiu, la RTV.

Cu 48 de puncte, Al Sadd este pe 2 în Qatar, la sase puncte de liderul Al-Gharaffa.

Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al-Hilal pe 28 februarie pentru că la sfârşitul finalei cu Al-Shabab a avut un conflict cu oamenii de ordine de la stadion şi a aruncat tricoul pe care era inscripţionat chipul vicepreşedintelui ţării, prinţul Sultan Bin Abdul Aziz. În urma acestei reacţii, Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită a remis un comunicat prin care anunţa faptul că tehnicianul nu mai are voie să antreneze în ţară pentru comportamentul său de după acest joc.  Cosmin Olăroiu a ajuns la Al-Hilal în luna iunie a anului 2007, iar de atunci a reuşit să câştige, în afară de trofeul adjudecat vineri, un titlu de campion, dar şi încă o Cupă a Coroanei Prinţului, ambele în 2008.

Mai multe articole despre:
negocieri Cosmin Olăroiu Qatar Al Sadd