MENIU

O profesoară a murit şi 5 dascăli au fost răniţi după ce maşina a derapat

Foto: Realitatea TV

Zăpada şi poleiul depuse pe şosea fac victime în judeţul Brăila! O profesoară a murit, vineri noapte, iar alţi cinci dascăli au fost grav răniţi după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat. Oamenii mergeau acasă de la o şcoală din judeţ, iar în localitatea Latinu şoferul a pierdut controlul volanului. Şi la Sibiu gheaţa necurăţată de pe străzile lăturalnice l-a făcut pe un taximetrist să derapeze şi să lovească doi stâlpi de demarcare a străzilor.

Zi nefastă pentru profesorii din localitatea brăileană Cuza Vodă. Microbuzul care îi ducea la Brăila a derapat şi s-a răsturnat în şanţ pe DN 23, în dreptul localităţii Latinu. În urma impactului, o profesoară a murit şi alţi cinci dascăli au ajuns la spital. Accidentul s-a produs la puţin timp după ce zăpada a început să se depună.

Şi la Sibiu, vremea nefavorabilă şi mai ales drumurile necurăţate de la periferia oraşului au fost cauza unui accident. Un taximetrist a derapat într-o curbă şi s-a oprit între doi stâlpi de fier, de delimitare a şoselei de trotuar. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a rămas suspendată între stîlpi. 

Mai multe articole despre:
accidente Sibiu Brăila zăpadă