MENIU

O navă de croazieră de mare capacitate a acostat în portul Constanţa

Foto: RTV
Cea mai mare şi mai impresionantă navă de croazieră care a navigat vreodată în apele româneşti a acostat în portul Constanţa

Cea mai mare şi mai impresionantă navă de croazieră care a navigat vreodată în apele româneşti a acostat în portul Constanţa. Imensul vapor are nouă punţi, trei piscine, terenuri de sport, magazine şi săli de teatru. Toate la preţuri care ajung la 5.000 de euro pentru o croazieră de două săptămâni în Marea Neagră.

Vaporul de lux poate transporta nu mai puţin de 1.700 de pasageri, la dispoziţia cărora stau, în orice moment, 600 de membri ai echipajului. Pentru prima dată, în cei aproape 30 de ani de când cutreieră apele lumii, nava a oprit în portul Constanţa.

Pasagerii au avut la dispoziţie jumătate de zi ca să viziteze oraşul şi să se aprovizioneze cu suveniruri înainte ca vaporul să plece din nou la drum.

O croazieră completă, de două săptămâni, costă până la 5.000 de euro pentu o persoană. Însă pasagerii pot urca sau coborî de la bord în toate cele şapte porturi de la Marea Neagră în care opreşte nava. De la Constanţa, oraşul plutitor a plecat spre Odessa.

Mai multe articole despre:
croazieră port Constanţa navă Marea Neagră pasager