MENIU

O englezoaică a făcut nunta la numai două ore după ce a născut

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

A se căsători şi a da naştere unui copil, fac parte dintre cele mai importante evenimente din viaţa unei femei. Siobhan Black, o englezoaică de 19 ani, a realizat ambele lucruri în numai trei ore.

Siobhan şi Robert, 21 de ani, lucrează amândoi în armata britanică şi au plănuit nunta astfel încât să coincidă cu permisia pe care Robert, întors din Afganistan, şi-o luase  pentru naşterea copilului.

Dacă s-ar fi născut la termen, micuţa Alisha ar fi trebuit să vină pe lume cu două săptămâni înainte de nuntă. Din nefericire, fetiţei i-a luat mai mult timp să se hotărască, timp în care părinţii ei au devenit din ce în ce mai agitaţi. Deşi a intrat în travaliu la ora 3 noaptea, Siobhan a născut abia la ora 1.50 după amiaza, în ziua în care era programată nunta.

Majoritatea femeilor ar fi anulat nunta şi ar fi trimis mesaje pentru a da vestea bună apropiaţilor. Nu şi Siobhan, care, după ce a născut pe cale naturală, a făcut un duş, a îmbrăcat rochia de mireasă, şi-a luat fetiţa în braţe şi a plecat la biserică, unde o aşteptau 50 de invitaţi.

La ora 4.30 au izbucnit strigăte de admiraţie, când cele două au pătruns în biserică. Alisha a dormit în braţele bunicilor în timp ce părinţii ei şi-au făcut jurămintele de iubire veşnică.

Mai multe articole despre:
nuntă Anglia naştere