MENIU

Nu mai pune sârmă ghimpată, dar înalţă gardurile! Vezi aici noile strategii ale lui Becali în lupta cu ultraşii Stelei

Foto: Gazeta Sporturilor

Gigi Becali îşi ia măsuri de siguranţă înaintea derby-ului cu Dinamo. Finanţatorul Stelei vrea să se asigure că fanii celor două echipe nu vor crea incidente, aşa că a găsit o modalitate ingenioasă: a cerut muncitorilor să înalţe gardurile de la Peluza Sud, unde se află ultraşii care-l contestă cel mai vehement.

"Înălţăm gardurile pentru că nu se mai poate ca până acum. În faţa nebunilor care vin trebuie să iei măsuri. Vreau să vin la meciuri şi să nu am emoţii că sare unul sau altul pe teren, aşa cum s-a întîmplat cu Ujpest! Vor avea parte de surprize mari cu Dinamo. Nu puteam să pun sârmă ghimpată că râdea lumea de noi şi nici măcar nu aveam voie. Dacă o să facă scandal, o să le mai pun un gard, să-i calmez", a declarat Becali, pentru "Gazeta Sporturilor".

De altfel, finanţatorul Stelei vrea să pună garduri şi în dreptul celor două tribune şi le-a cerut liderilor galeriei dinamoviste să semneze că vor răspunde pentru eventualele acte de indisciplină ale suporterilor, în caz contrar avertizându-i că nu le va acorda bilete.
Mai multe articole despre:
Gigi Becali suporteri gard ultraşi sârmă ghimpată