MENIU

Miss California 2009 a rămas fără coroană şi fără titlu

Miss California 2009 a rămas fără coroană. Nu i-a fost furată, ci i-a fost luată de organizatori, după ce pe Internet au apărut poze nud cu câştigătoarea concursului de frumuseţe. Şi remarcele ei împotriva căsătoriilor gay au atras numeroase critici.

Carrie Prejean n-a apucat să se bucure prea mult de coroana şi titlul de Miss California 2009. Magnatul Donald Trump, care patronează concursul de frumuseţe, a fost cel care a detronat-o.

Trump n-a spus clar de ce i-a luat coroana tinerei de 22 de ani, precizând doar că aceasta şi-a încălcat contractul. Presa de scandal de peste Ocean a scos imediat la iveală detaliile picante.

Fosta Miss pozase nud, deşi la concurs a declarat răspicat că este foarte credincioasă şi se duce la Biserică. Pusă în faţa faptului împlinit, Carrie Prejean s-a apărat spunând că fotografiile au fost realizate pe vremea când era doar o adolescentă.

Tânăra a mai fost la un pas să îşi piardă titlul de miss şi acum câteva luni, când a filmat într-o reclama împotriva homosexualilor. Atunci, Donald Trump a iertat-o. Acum, noua Miss California 2009 este Miss Malibu, Tami Farrell, care s-a clasat pe locul doi în concurs. 

Mai multe articole despre:
Miss California